Ψάξε ταινία! (συνολικά )

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

How to Be Single (2016)

Οδηγός για Singles
Τίτλος: How to Be Single
Χώρα: Η.Π.Α
Έτος: 2016
Γλώσσα: αγγλικά
Διάρκεια: 110 λεπτά
Σκηνοθεσία: Christian Ditter
Πρωταγωνιστούν:  Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann
Η βαθμολογία μου: 7/10
Είδος: Κωμωδία, Ρομαντική

Υπόθεση: Η Alice είναι νέα, όμορφη, και... αναποφάσιστη. Δεν ξέρει αν είναι έτοιμη να νοικοκυρευτεί ή να ζήσει μια ελεύθερη ζωή με τις ατέλειωτες δυνατότητες διασκέδασης που προσφέρει η Νέα Υόρκη. Το ταξίδι για την αναζήτηση της ευτυχίας, είναι μακρύ και γεμάτο σκαμπανεβάσματα. Φιλίες, έρωτες της μια βραδιάς, τρελά πάρτι, δάκρυα, τσακωμοί και γέλια.

Η άποψή μου: Οι αμερικάνικες ρομαντικές κομεντί σπάνια αποφεύγουν τα δακρύβρεχτα κλισέ και τα κακόγουστα happy endings, με τον ιππότη της διπλανής πόρτας να αναγνωρίζει τα λάθη του και να γίνεται ο τέλειος σύντροφός για την συνήθως απελπισμένη για ρομάντζο πρωταγωνίστρια. Η συγκεκριμένη ταινία, προσπαθεί να αποφύγει τα συγκεκριμένα κλισέ, αλλά τελικά υποκύπτει κατατροπωμένη από το σύνδρομο "Κάρι Μπράντσο". Ουσιαστικά, θυμίζει περισσότερο δυο-τρία επεισόδια σειράς τύπου "Sex and the City", κολλημένα το ένα πίσω από το άλλο, πράγμα που για τους στερημένους φαν του είδους αποτελεί ένα σύντομο fix-άκι.  Κατά τα άλλα, ήταν μια αρκετά διασκεδαστική και ευχάριστη ταινία, με δροσερούς χαρακτήρες και αρκετά αστείες στιγμές. Πρωταγωνίστρια η Dakota Johnson, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" (άχρηστη πληροφορία: γνωρίζατε ότι η Dakota Johnson είναι κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson;).

Το καλύτερό μου: Μα φυσικά, αυτό που θα γίνει και το δικό σας-αν τη δείτε. Η κολλητή φίλη - party animal Robin (Rebel Wilson) με το συνεχώς μεθυσμένο ύφος και την άγρια διάθεση για ζωή. Ίσως το μοναδικό κομμάτι της ταινίας που την κατατάσσει στις κωμωδίες, είναι η ίδια η ερμηνεία της Wilson.

Το χειρότερό μου: Κλισέ, κλισέ, κλισέ.

Πώς να τη δείτε: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Με τις κολλητές σας φυσικά. Οργανώστε βραδιά κοριτσιών και συνδυάστε τη με μάσκες ομορφιάς, πίτσα, λίγο κρασάκι και χαλαρή διάθεση.

Trailer:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σας γνώμη; Εκφραστείτε ελεύθερα!