Ψάξε ταινία! (συνολικά )

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

The Other Side of the Door (2016)

Η Άλλη Πλευρά της Πόρτας
Τίτλος: The Other Side of the Door
Χώρα: Η.Π.Α, H.B. Ινδία
Έτος: 2016
Γλώσσα: αγγλικά
Διάρκεια: 96 λεπτά
Σκηνοθεσία: Johannes Roberts
Πρωταγωνιστούν: Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto
Η βαθμολογία μου: 6.5/10
Είδος: Τρόμου, Θρίλερ, Δράμα

Υπόθεση: Ερωτευμένο ζεύγος Αμερικανών αποφασίζει να μετακομίσει στην Ινδία και να μεγαλώσει εκεί τα παιδιά του. Όταν η τραγωδία τους χτυπήσει, θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλά διλήμματα και απόκοσμες καταστάσεις. Θα το περιέγραφα σαν horror version αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.

Η άποψή μου: Μια παραγωγή του 2016 από την 20th Century Fox, με πρωταγωνιστές που έγιναν ευρέως γνωστοί κυρίως από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές( η Sarah Wayne Callies από τις πρώτες σεζόν του Walking Dead και ο Jeremy Sisto από το Law & Order), δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η εξωτική Ινδία με τις παράξενες παραδόσεις και θρύλους, αλλά και με μια πολύ ενδιαφέρουσα βιομηχανία ταινιών τρόμου και η ίδια, είναι σίγουρα ακόμη ένας λόγος που με τράβηξε ο συγκεκριμένος τίτλος. Σαν σύνολο δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές που πετάχτηκα από τον καναπέ και ομολογώ ότι δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή, αλλά μου έλειψε μια καλή ανατροπή. Για τους λάτρεις του είδους που έχουν πάθει σύνδρομο στέρησης, είναι μια ταινία που αξίζει να δουν. Για τους υπόλοιπους, φαντάζομαι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές για το Σαββατόβραδο. 

Το καλύτερό μου: Τα σκηνικά, από το σπίτι μέχρι τον εγκαταλελειμμένο ναό, δημιουργούν μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα από εκείνη της κλασικής αμερικάνικης εξοχής, και σε προδιαθέτουν ευνοϊκά για horror καταστάσεις. 

Το χειρότερό μου: Γιατί ο καημένος ο σύζυγος τα μαθαίνει σχεδόν πάντα τελευταίος; (μικρό spoiler;) Καθώς επίσης, γιατί και αφού τα μάθει εξακολουθεί να είναι ξεροκέφαλος και δεν μαθαίνει από το πάθημα του;

Πώς να τη δείτε: Με παρέα. Και με ... ανοιχτές πόρτες, για να μη χρειαστεί να τις ανοίξετε μετά.

Trailer:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σας γνώμη; Εκφραστείτε ελεύθερα!